• LEAD THE CHARGE

  E-MINI ACADEMY

 • BEGIN HIER

  ONTDEK EEN VEILIGE, STRESSVRIJE MANIER OM KINDEREN TE LEREN CROSSEN

  De GASGAS MC-E 5 biedt beginnende rijders het ideale startpunt. Aangedreven door een robuuste elektromotor van 5 kilowatt, zes selecteerbare vermogensmodi, instelbare vering en rijhoogte betekenen dat ze eenvoudig kunnen worden aangepast aan elk rijniveau. 

  Meer informatie

   

  OVER THE ACADEMY

  VOOR KINDEREN DOOR PROFESSIONALS 

  Aangedreven door de toonaangevende elektrische off-road producten van GASGAS en met de hulp van lokale partners en professionele motorcrosstrainers - de E-MINI ACADEMY heeft als doel veilige, leuke en informatieve rijderstrainingen te bieden voor alle kinderen tussen de 6 en 9 jaar oud. De E-MINI ACADEMY zal plaatsvinden in 10 Europese landen met meer dan 50 locaties, met meer locaties die worden toegevoegd naarmate de interesse groeit. 

  Bekijk de video

   

   

  KLAAR VOOR DE VOLGENDE STAP? 

  TRAININGSKALENDER

  Bekijk onze trainingskalender om een sessie bij jou in de buurt te vinden, registreer je online en boek een trainingsslot. 

  Schrijf je in voor een training

   
  VAAK GESTELDE VRAGEN (FAQ)

  Zoals alle ouders heb je misschien een paar vragen. Om je gerust te stellen, hebben we een lijst met veelgestelde vragen samengesteld die de voordelen van het gebruik van elektrisch aangedreven motorfietsen voor de veiligheid behandelen. 

  Lees de veelgestelde vragen

   

   

   

  SCHRIJF JE IN VOOR EEN TRAINING 

  ZOEK EN SCHRIJF JE IN VOOR EEN TRAINING BIJ JOU IN DE BUURT 

  Met trainingssessies in heel Europa op meer dan 50 locaties, zul je zeker een training in de buurt vinden. Bekijk onze trainingskalender hieronder om een locatie, datum en tijd te vinden die jou het beste uitkomt. 

   

  30 JULI & 1 AUGUSTUS 2022

  Erpent, Namur Legend

  6 & 7 AUGUSTUS 2022

   WARSAGE, VMCF/IMBA CHAMPIONSHIP

  14 & 15 AUGUSTUS 2022

  FRANCHIMONT, LA CHINELLE

  23 & 24 SEPTEMBER 2022

  LIBRAMONT, HALL DES SPORTS ET HALLE AUX FOIRES

  23 & 24 SEPTEMBER 2022

  BAISIEUX, COUPE DE L'AVENIR

  VEELGESTELDE VRAGEN

  ALLES WAT JE MOET WETEN

  Zoals alle ouders heb je misschien een paar vragen. Om je gerust te stellen, hebben we een lijst met veelgestelde vragen samengesteld die de voordelen van het gebruik van elektrisch aangedreven motorfietsen voor de veiligheid behandelen. 

   

  1. Wat voor bescherming dragen de kinderen?
  • Alle deelnemers gebruiken speciale motorcrosskleding, waaronder een helm, shirt, broek, handschoenen, laarzen en een bodyprotector.
  2. Wie verzorgt de trainingen?
  • De training zal onder toezicht staan van getrainde motorcross instructeurs
  3. Waarom worden elektrische motorfietsen gebruikt?
  • Onze elektrische motorfietsen zijn het perfecte platform om te beginnen. Met zijn 6 verschillende rijmodi kan elk kind in zijn eigen tempo motorcross leren rijden