Extended Warranty

EEN LEVEN LANG ZORGELOOS

Onze motorfietsen worden met een fabrieksgarantie van 24 maanden aangeboden, omdat we onze producten vertrouwen. Om ervoor te zorgen dat je ook zorgeloos onderweg bent, hebben we een uitgekiend GASGAS-garantiepakket voor je samengesteld. 

GARANTIE VOOR NIEUWE EN GEBRUIKTE MOTORFIETSEN

Met een motorfiets van GASGAS ben je steeds onderweg - en altijd uitgerust met het hoogste niveau van veiligheid en kwaliteit. Want het GASGAS- garantiepakket beschermt je op betrouwbare wijze tijdens al jouw ritten. Tot kort voor het verstrijken van de GASGAS-fabrieksgarantie kan je de vervolggarantie voor 12 of 24 maanden afsluiten en kan je tot 10 jaar langer rijden zonder zorgen, veilig en zonder reparatiekosten*. Want deze garantie kan je elk jaar kort voor het verstrijken met 12 maanden verlengen (totdat de motorfiets een leeftijd van 12 jaar heeft vanaf de eerste toelating of tot een kilometerstand van 80.000 km).

De garantie dekt alle onderdelen van je motorfiets, alleen typische slijtageonderdelen zoals remblokken, banden of lampen zijn uitgesloten. Uiteraard geldt het GASGAS-garantiepakket ook als je motorfiets tijdens de garantieperiode meerdere keren defect geraakt. Jouw officiële GASGAS-dealer geeft je graag meer informatie.

In geval van reparatie dekt de garantie de volledige kosten van arbeid en materiaal, zelfs als jouw motorfiets meerdere keren defect is. Alleen als het totale aantal gereden kilometers meer dan 50.000 bedraagt, worden de materiaalkosten pro rata de effectieve kilometerstand terugbetaald.

HET WORDT NOG BETER

Met Extended Warranty kunnen schadegevallen ongecompliceerde via een geautoriseerde GASGAS-dealer worden afgehandeld. Maar het wordt nog beter! Je kunt de garantieverlenging zelfs aan een nieuwe koper overdragen, zodat je ook zorgeloos op gebruikte motorfietsen kunt rijden. Bovendien wordt dankzij deze overdraagbare garantieverlenging de doorverkoopwaarde van je motorfiets verhoogd. 

VOORWAARDEN:
 
 • De motorfiets is gekocht bij een geautoriseerde GASGAS-dealer in een van de deelnemende landen (België, Duitsland, Frankrijk, Hongarije, Italië, Luxemburg, Nederland, Oostenrijk, Polen, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië en Zwitserland).
 • Alle service- en onderhoudswerkzaamheden zijn op tijd uitgevoerd door een geautoriseerde GASGAS-dealer en in Dealer.net opgenomen.
 • Alle wijzigingen in de eigendom/het houderschap van de motorfiets zijn geregistreerd.
 • De garantieverlenging wordt afgesloten op het moment van aankoop of tijdens de fabrieksgarantie van 24 maanden.
 • Neem voor meer informatie contact op met je GASGAS-dealer.
JOUW VOORDELEN
 
 • Tot twaalf jaar of 80.000 km uitgebreide garantiedekking
 • Uitgebreide reparatiekostendekking
 • Pro rata-premieterugbetaling in geval van totaal verlies of diefstal
 • Geldig in heel Europa
 • Doorverkoopwaarde stijgt, omdat garantie overdraagbaar is
 • Ongecompliceerde afhandeling via een geautoriseerde GASGAS dealer
 • Op je garantiepas wordt je garantie en het periodieke onderhoud van je motorfiets opgeslagen. 
 •  Met je klantenkaart kun je in heel Europa snel hulp krijgen als je garantie nog geldt

Alle informatie vind je in de Extended Warranty Folder:

*Conform de precieze voorwaarden van CG Car-Garantie Versicherungs-AG.