Extended Warranty

ÉLETRE SZÓLÓ GONDTALANSÁG

Mivel megbízunk termékeinkben, kismotorjainkat 24 hónapos gyártói garanciával forgalmazzuk. Gondolkodtunk azon, hogy hogyan lehetne ezután is gondtalan a motorozás, ezért összeállítottunk számodra egy GASGAS garanciacsomagot, hogy megszabadítsunk a motorozással kapcsolatos gondoktól. 

GARANCIA ÚJ ÉS HASZNÁLT MOTORKERÉKPÁROKRA

Egy GASGAS motorkerékpárral mindig a legnagyobb mértékű biztonsággal és minőséggel felvértezve haladsz előre utadod. A GASGAS Extended Warranty Garanciacsomag megbízhatóan véd minden motorozás során. Annak érdekében, hogy további 10 évet biztonságban, zavartalanul és javítási költségektől mentesen* motorozhass, nem sokkal a GASGAS gyártói garancia lejárta előtt, további 12 vagy 24 hónapra szólógaranciát igényelhetsz. A kiterjesztett garanciát ezután 12 havonta –nem sokkal a garancia lejárata előtt –meghosszabbíthatod motorkerékpárod 12 éves koráig vagy 80.000 km futásteljesítmény eléréséig.

A garancia a motorkerékpár valamennyi részegységére kiterjed, a tipikus kopó alkatrészek kivételével, mint például a fékbetétek, a gumiabroncsok vagy az izzók. A GASGAS Garanciacsomag természetesen akkor is védelmet nyújt, ha a garancia időtartama alatt több sérülés is keletkezik a motorodon. A hivatalos GASGAS márkakereskedőd szívesen nyújt részletesebb tájékoztatást.

A garancia akkor is átvállalja a teljes anyagköltséget és munkadíjat a javítások esetén, ha a járműved többször is megsérült. Csak 50 000 kilométert meghaladó futásteljesítménytől kezdődően kell – kizárólag anyagköltségek esetén – a megtett kilométerekkel arányos, méltányos önrészt állnod.

DE VAN MÉG EGY JOBB ÉRVÜNK IS

Az Extended Warranty-nak köszönhetően a káresemények rendezését felesleges bürokrácia nélkül intézheted egy hivatalos GASGAS márkakereskedő segítségével. De van még egy ennél jobb érvünk is! A garancia-meghosszabbítást az új vevőre is átruházhatod, így egy használt kismotorral is bátran motorozhatsz, a garancia-meghosszabbítás növeli a használt motorkerékpárod piaci értékét. 

FELTÉTELEK:
 
 • A motorkerékpárt egy hivatalos GASGAS márkakereskedőnél, a résztvevő országok egyikében (Ausztriában, Belgiumban, Cseh Köztársaságban, Franciaországban, Hollandiában, Lengyelországban, Luxemburgban, Magyarországon, Németországban, Olaszországban, Spanyolországban, Svájcban, Szlovákiában vagy Szlovéniában) vásárolták.
 •  A szükséges szervizelési és karbantartási munkákat megfelelő időben, egy hivatalos GASGAS márkakereskedő végezte el és jegyezte be a Dealer.net felületén.
 •  A motorkerékpár üzembentartójának adataiban bekövetkezett minden változást bejegyeztek a járműnyilvántartásba.
 • A garancia-meghosszabbításra a vásárláskor vagy a 24 hónapos gyártói garancia alatt kerül sor.
 • További részleteket a saját GASGAS márkakereskedődtől kérhetsz.
EZ A KÖVETKEZŐ ELŐNYÖKKEL JÁRNA:
 
 • Max. 12 évig vagy 80 000 km futásteljesítményig átfogó garanciális fedezet
 • Átfogó védelem a javítási költségekkel szemben
 • Totálkár vagy lopás esetén arányos díjvisszatérítés
 • Egész Európára kiterjedő érvényesség
 • Nő a motorkerékpár piaci értéke, mivel a garancia-meghosszabbítás a motorkerékpár eladásakor is érvényes marad
 • Bürokráciamentes ügyintézés a saját hivatalos GASGAS márkakereskedődön keresztül
 • A jótállási jegy dokumentálja a jótállási igényt és a motorkerékpárod rendszeres szervizeltetését
 •  Garanciális esetben ügyfélkártyáddal Európa-szerte gyorsan kaphatsz segítséget.

Minden információt megtalálsz az Warranty Folder mappában:

*A CG Car-Garantie Versicherungs-AG részletes feltételei alapján.